Poule B| LRC - SV Meerkerk

28 december 2019

LRC – SV Meerkerk 3-2

Na het leuke potje van de dames (ook in samenvatting te zien) was het weer tijd voor de Proxsys Cup. De beslissing in poule B was vanochtend al gevallen. Altena ging door als nummer 1, Sleeuwijk is de nummer 2, maar wie wordt er 3e en mag volgend jaar weer mee doen. LRC en SV Meerkerk mochten het in een onderling duel uitmaken.

De eerste helft verliep vrij rustig. Het was vooral LRC dat de bal in bezit had en Meerkerk wachtte af. Er viel 1 goal te noteren. Arwin van Soest , in de vorige wedstrijd nog de keeper, was als enige in de eerste helft trefzeker.

Na de rust deed Meerkerk wat terug. Het was Melvin van de Heuvel die in de rebound trefzeker was waardoor de 1-1 op het bord stond. De 2-1 voor LRC was een prachtige. Arwin van Soest onderschepte de bal op eigen helft, ging er 1 voorbij, ging de combinatie aan en kopte de bal uiteindelijk binnen. Kort voor tijd kwam Meerkerk terug tot 2-2, maar binnen de minuut was daar Owyn van Vuren die de 3-2 voor LRC binnentikte. Zo mag LRC volgend jaar weer terug komen en is Meerkerk een jaartje uitgesloten van deelname.

LRC: Arwin van Soest (2x), Owyn van Vuren

SV Meerkerk: Melvin van de Heuvel, Sander Slomp