Poule B | Sleeuwijk - Meerkerk

21 december 2019

Sleeuwijk – Meerkerk 4-2

Tweedeklasser Sleeuwijk en derdeklasser Meerkerk zitten net als Altena en LRC in Poule B en dus was het de vraag welke ploeg er in het spoor zou blijven van Altena. De ploegen maakten er voor rust bepaald geen spektakel van. Dat maakte Sleeuwijk echter weinig uit, want die ploeg kwam in de eerste helft wel twee keer tot scoren via Josbert Wemmenhove en Jenner Koek.

In de tweede helft nam het portie spektakel niet toe, maar liet Meerkerk wel iets meer van zichzelf zien. Sleeuwijk leek zichzelf door het lage tempo in slaap te sussen en hoewel Koek nog zijn tweede van de wedstrijd maakte, waren het Leon de Leeuw en Luuk van der Leun die de Meerkerkse hoop levend hielden: 3-2.

Aan die hoop kwam drie minuten voor tijd alsnog vroegtijdig een einde. Gerard van den Adel gleed de 4-2 tegen de touwen en bepaalde daarmee de eindstand. Net als Altena staat Sleeuwijk zodoende ook op drie punten na de eerste speelronde.

Sleeuwijk: Jenner Koek (2x),Josbert Wemmenhove, Gerard van den Adel
Meerkerk: Leon de Leeuw, Luuk van der Leun