Poule B| VV Altena - VV Sleeuwijk

28 december 2019

VV Altena – VV Sleeuwijk 1-0

De eerste wedstrijd van de bomvolle zaterdag is die tussen VV Sleeuwijk en VV Altena. Deze wedstrijd is vervroegd door persoonlijke omstandigheden bij Asperen, zij komen later vandaag in actie. Maar dus eerst VV Altena – VV Sleeuwijk. Allebei de ploegen staan op 6 punten, dus deze wedstrijd gaat bepalen wie eerste in poule B wordt.

De eerste helft werd een rustige. Een hele rustige. Bij een gelijkspel komen beide ploegen op 7 punten en is er een grote kans dat ze beide doorgaan. Toch waren er aan beide kanten wel wat kansjes maar toen het eenmaal rust was stond de brilstand nog steeds op het bord.

Bij een gelijke stand is het Sleeuwijk dat als nummer 1 sowieso door gaat en is het Altena dat in de wachtkamer moet. Maar 2 minuten voor tijd is het dan toch Brian de Graaf die scoort voor de mannen in het oranje en opeens is de wedstrijd los. Sleeuwijk probeert het nog maar de stand blijft 1-0 voor Altena waardoor zij de eerste kwartfinalist zijn.

VV Altena: Brian de Graaf