Poule C | HHSC'61 - VV Schelluinen

27 december 2019

HSSC’61 – VV Schelluinen 4-4

VV Schelluinen is gestart met een 8-4 winst tegen VV Herovina waarbij HSSC’61 het flink te verduren had tegen SVW. Als Schelluinen wint staan ze in punten gelijk met SVW in de poule. HSSC’61 zal voor lijfbehoud moeten gaan om boven VV Herovina te eindigen. Beide spelen in de derde klasse maar komen op het veld niet tegen elkaar uit omdat ze in een andere regio vallen.

De eerste goal is een hard schot die met een hakje achter de keeper gewerkt wordt door Roy Stuiver. De wedstrijd blijft daarna aardig in evenwicht waarbij Schelluinen iets meer kansen creëert dan HSSC. Fadelme Elonga is een aantal keren dichtbij een goal. Na een mooie loopactie van Roy Stuiver met dreiging tot schot wordt uiteindelijk Rida Assaban aangespeeld die hard en zuiver inschiet. Met een comfortabele 2-0 voorsprong smaakt het snelle slokje water lekkerder voor Schelluinen dan voor HSSC.

De tweede helft brengt Koen Looy de spanning terug in de wedstrijd, 2-1. Kort daarna volgt een verdekt schot van Ferry Uittenbogaard, 2-2! Het gaat nu hard: schot op de paal door Schelluinen gevold door een goal van Fadelme Edonga via een afstandsschot, 3-2 voor Schelluinen. Dan weer Ferry Uittenbogaard die in de korte hoek schiet, de keeper had hem overigens wel mogen hebben, 3-3. Dan de mooiste goal van de wedstrijd: een mooie tiki taka goal door Menno de Keizer, 3-4 voor HSSC die nu opeens weer meedoet in de poule. Schelluinen helpt HSSC dan toch weer uit de droom via een punter van Jordy de Groot waardoor het eindigt in een gelijkspel.

HSSC’61: Ferry Uittenbogaard (2), Koen Looy, Menno de Keizer

VV Schelluinen: Roy Stuiver, Rida Assaban, Fadelme Elonga, Jordy de Groot

Sluiten