Poule C| VV Schelluinen - SVW

28 december 2019

VV Schelluinen – SVW 1-7

Schelluinen en SVW gaan samen uitmaken wie dat er eerste wordt in poule C. Schelluinen speelde gelijk tegen HSSC’61 en won van VV Herovina, SVW won afgetekend van diezelfde teams met een doelsaldo van 27 voor en 0 tegen.

SVW keeper Angelo Perini werd voor het eerst een paar keer goed getest in de eerste helft en halverwege de eerste helft was het dan ook Jordy de Groot die de 1-0 voor Schelluinen aantekende. Schelluinen, dat met een kleine selectie aan deze wedstijd begon door blessures, speelde een goede eerst helft en hield SVW hierdoor van het scoren af. Tot 3 minuten voor de rust. Het was Enes Zencirkiran die de gelijkmaker aantekende. Kort daarna was het Hicham Farhou die de 1-2 maakte en zo stond het bij rust 1-2 in het voordeel van SVW.

Na de rust was het toch de klasse van SVW die boven kwam drijven. Bij Schelluinen vloeide de krachten weg en zo sloeg SVW meermaals toe en liep het uit naar een 7-1 overwinning. Hierdoor is de eerste kwartfinale bekend. SVW gaat het opnemen tegen de winnaar van poule B, Altena.

VV Schelluinen: Jordy de Groot

SVW: Hicham Farhou (3x), Enes Zencirkiran (2x), Naser el Mousati, Adem Kahraman