Poule D | VV Ameide - VV Hardinxveld

23 december 2019

VV Ameide – VV Hardinxveld 1-7

Na de winst van Vuren tegen Lekvogels was het de beurt aan VV Ameide en VV Hardinxveld in Poule D. Ameide doet het op veld iets minder dan competitiegenoot Hardinxveld met een 5de plaats. Maar dat hoeft in de zaal niets te betekenen.

Tijdens de eerste bleek dat ook. De ploegen deden niet veel voor elkaar onder en dat bleek ook in de ruststand. Ameide dacht lange tijd te gaan rusten met een voorsprong door de 1-0 van Sam Versluis, maar in de allerlaatste secondes scoorde Hardinxveld de 1-1, dus gingen de ploegen met een gelijke stand de rust in.

Na de rust een ander spelbeeld. Hardinxveld moest blijkbaar even inkomen tijdens de eerste helft want binnen een paar minuten in het tweede bedrijf hadden zij een riante voorsprong te pakken. De laatste goal viel nog een paar seconden voor tijd en uiteindelijk resulteerde dit in een 1-7 overwinning voor Hardinxveld waardoor zij samen met Vuren de leiding in poule D pakken.

Ameide: Sam Versluis

Hardinxveld: Adi Jogic (2x), Lex de Gier (2x), Robin de Kok (2x), Danny van den Bout