Poule D | VV Ameide - VV Vuren

27 december 2019

Ameide – Vuren 1-4

Beiden teams zijn derdeklasser en lijken op voorhand aan elkaar gewaagd. Toch heeft Vuren de betere papieren, omdat ze eerste wedstrijd hebben gewonnen. Ameide moet winnen, omdat ze de eerste wedstrijd hebben verloren van Hardinxveld.

De wedstrijd wordt geopend door een schitterende goal van Jarl Deurhof, een inglijder vlak voor de uitkomende keeper van Ameide. Toch kan Ameide de zaak verder dichthouden en eindigt de eerste helft in de kleinst mogelijke voorsprong voor de Vurenaren. Jarl Deurhof is de man van de eerste helft. Met een paar prachtige acties laat hij het publiek soms opveren.

In de tweede helft gaat de wedstrijd op en neer en worden de nodige kansen gemist. Dan weet Jarl Deurhof opnieuw een schitterende goal te maken, de bal bleef netjes in de goal hangen als bewijs van een prachtige actie. De mooie goals blijven vallen, nu is het Bjorn Paul die het doet. Vuren lijkt er patent op te hebben. Met een 0-3 voorsprong is voor Vuren de wedstrijd in de knip en rest Ameide de taak om een eretreffer te maken. Ameide zit er een aantal keren dichtbij, maar het vizier staat niet op scherp. Dan toch, vier minuten voor tijd, weet Sam Versluis toch het verschil tot 2 goals terug te brengen. In de laatste minuut maakt Bas van de Vliet een einde aan alle illusies van Ameide. Met een droog schot bepaalt hij de eindstand op 1-4 voor Vuren waardoor zij op 6 punten komen.

Ameide: Sam Versluis

Vuren: Jarl Deurhof (2), Bjorn Paul, Bas van de Vliet