Poule D | VV Hardinxveld -VV Lekvogels

27 december 2019

VV Hardinxveld – VV Lekvogels 12-1

Net als de vorige wedstrijd in poule D een winnaar tegen een verliezer. VV Hardinxveld kan zich nog iets veroorloven, maar bij VV Lekvogels staat het water aan de lippen. Zij moeten deze wedstrijd winnen om zicht te houden op de kwartfinale.

Aan de illusies van Lekvogels komt ook vroeg een einde. Danny van de Bout opent de score voor Hardinxveld gevolgd door een lullige eigen goal van Jelle van Dam van Lekvogels. Dan weet Adi Jogic op aangeven van Johan Woltman er 3-0 van te maken. Na 10 minuten lijkt de wedstrijd dan al gespeeld. Op gelijkmatige wijze breidt Hardinxveld haar voorsprong uit naar 4-0 via een perfect uitgespeelde counter met als eindstation Lex de Gier. Binnen een minuut maakt Hardinxveld er 5-0 van via opnieuw Danny de Bout.

In de tweede helft komt Robin de Kok op het scorebord, met een mooie schuiver maakt hij er alweer 6-0 van. Stijn van Reeuwijk heeft dan eindelijk de eer om de eerste goal namens Lekvogels in het toernooi te maken, 6-1. Ook hierna regent het nog goals aan Hardinxveld kant met een uiteindelijke 12-1 tot gevolg. Zij gaan morgen samen met Vuren uitmaken wie groepswinnaar wordt.

VV Hardinxveld: Danny van de Bout (3), eigen goal Lekvogels, Adi Jogic, Robin de Kok (2), Lex de Gier (3), Johan Woltman (2)

VV Lekvogels: Stijn van Reeuwijk