Poule D| VV Lekvogels - VV Ameide

28 december 2019

VV Lekvogels – VV Ameide 2-4

De één na laatste wedstrijd van deze bomvolle zaterdag is die tussen Lekvogels en Ameide. Ook deze twee ploegen zijn nog puntloos dus ook deze 2 ploegen gaan het onderling uitmaken wie er volgend jaar terug mag komen en wie in de wachtkamer moet.

Ameide kwam goed uit de start blokken. Binnen 2 minuten stonden zij op een 0-1 voorsprong door middel van een eigen doelpunt. Na de goal was het vooral Ameide dat de boventoon voerde. Lekvogels moest het vooral doen met spaarzame counters. De ruststand was dus ook 1-3 in het voordeel van Ameide.

Na de pauze een beetje hetzelfde spelbeeld. Maar na 5 minuten in de 2e helft is daar voor Lekvogels opeens Stijn van Reeuwijk die de aansluitingstreffer maakt, 2-3. Toch is het Ameide dat uiteindelijk het potje uithaalt. Via Richard den Hartog scoren zij de 2-4 en zo zien we Ameide sowieso terug volgend jaar.

VV Lekvogels: Govert Tulner, Stijn van Reeuwijk

VV Ameide: Bas de Kruijk, Evert-Jan Blokland, Richard den Hartog, eigen goal