Poule D | VV Lekvogels - VV Vuren

23 december 2019

VV Lekvogels – VV Vuren 0-4

Na poule C was het de beurt aan poule D. Als eerst mochten 4de klasser Lekvogels en 3de klasser Vuren het tegen elkaar opnemen. Op het veld schelen de ploegen dus maar 1 klasse maar in de zaal was dit ene klassenverschil wel te zien.

Tijdens de eerste helft was het na een rustig begin Vuren dat de overhand nam. Beide ploegen waren qua balbezit gelijk aan elkaar maar Vuren maakte de kansen die het kreeg wel af en Lekvogels niet waardoor de ploegen gingen rusten met een 0-2 stand.

Ook na rust hetzelfde spelbeeld. Lekvogels had de overhand qua balbezit maar het was Vuren dat koelbloediger was in de afronding. Door middel van een paar leuke aanvallen en een prima verdediging werd het uiteindelijk 0-4 voor de mannen uit Vuren.