Poule D| VV Vuren - VV Hardinxveld

28 december 2019

VV Vuren – VV Hardinxveld 1-4

De allerlaatste pot op deze zaterdag is een bepalende in poule D. Vuren en Hardinxveld gaan in een onderling duel beslissen wie we donderdag terug zien in de kwartfinale als de winnaar van poule D. Bij een gelijkspel is het Hardinxveld dat eerste wordt aangezien hun doelsaldo een stuk beter is dan dat van Vuren.

Vanaf het begin is dit gelijk een scherp potje. De ploegen gaan er voor omdat ze weten dat gokken op een gelijkspel erg listig wordt voor de nummer 2, in dit geval dus Vuren. Het spel beweegt zich op en neer. De beste kans van de eerste helft is uiteindelijk voor Vuren. Het is nummer 10 Bjorn Paul die zijn tegenstander mooi omspeelt maar Hardinxveld keeper Mark Koning is uiteindelijk een sta in de weg voor hem. De ploegen gaan rusten met de brilstand; 0-0.

Na 7 minuten in de tweede helft is daar dan openingstreffer. Het is Johan Woltman die het doet voor de ploeg in het blauw. Een paar minuten later is het weer Johan Woltman die het doet. Na een prachtige dubbele combinatie zet hij de 0-2 op het bord. Vuren maakt het toch nog even spannend door een goal van Luuk van de Vliet maar uiteindelijk maakt Hardinxveld aan alle illusies een einde. Het is Lex de Gier die het doet voor Hardinxveld met zijn 5e van het toernooi. De 1-4 van Danny van den Bout is er uiteindelijk 1 voor de statistieken. Zo zien we Hardinxveld donderdag terug in de kwartfinale tegen de winnaar van poule E.

VV Vuren: Luuk van de Vliet

VV Hardinxveld: Johan Woltman (2x), Lex de Gier, Danny van den Bout