Poule E | VV Asperen - VVAC

23 december 2019

VV Asperen – VVAC 4-3

Voor de laatste wedstrijd van de avond was het de beurt aan de mannen uit Asperen en Ottoland: VV Asperen – VVAC. Asperen beleeft een goed seizoen tot nu toe met een eerste plek in de 4de klasse D. VVAC doet het wisselend met een 9de plek in de 3e klasse C. Asperen trok deze goede vorm door in de zaal.

Al vanaf minuut 1 was Asperen scherp en dit resulteerde in een paar mooie goals. Tareq Ibrahim (3x) en Noach Middag lieten het net van VVAC meerdere keren bollen. VVAC daarentegen bleef achter de feiten aanlopen waardoor de ruststand 4-0 in het voordeel van Asperen was.

In de tweede helft kwam VVAC iets beter in haar spel maar Asperen keeper Dennis Rooijackers liet weer zien waarom hij vorig jaar keeper van het toernooi werd. Toch werd het nog even spannend door 3 VVAC goals maar uiteindelijk was toch Asperen dat zegevierde: 4-3

VV Asperen: Tareq Ibrahim (3x), Noach Middag

VVAC: Gert Stuy, Lars Coerts, Jurre den Besten