Poule E| VV Sliedrecht - VV Asperen

28 december 2019

VV Sliedrecht – VV Asperen 8-0

Terwijl er al beslissingen waren gevallen in andere poules moesten VV Sliedrecht en VV Asperen nog opdraven voor hun 2e potje. Dit door persoonlijke omstandigheden bij Asperen die door de clubs goed zijn opgelost. Beide ploegen wonnen hun eerste wedstrijd dus was het afwachten wie de koppositie zou pakken in poule E. Uiteindelijk werd het niet heel spannend.

VV Sliedrecht was vanaf het begin heer en meester en drukte dit ook uit in goals. Voor de rust vuurde VV Sliedrecht heel vaak op VV Asperen keeper Dennis Rooijackers en 3x moest hij de bal uit het net pakken. Het waren Coen van der Waal (2x) en Akram Chentouf die trefzeker waren in het eerste bedrijf.

VV Asperen deed alles wat het kon maar ook in het tweede bedrijf liet Sliedrecht zien dat het zeker een team is om rekening mee te houden voor de titel. De goals vielen als rijpe appelen. Sliedrecht produceerde in de 2e helft uiteindelijk nog 5 goals na de rust en komt zodoende op de eerste plek in poule E.

VV Sliedrecht: Coen van der Waal (2x), Akram Chentouf, Yassine Belghar, Quincy Bartens (2x), Anthony Fortes Furtado, eigen goal

VV Asperen: -

Sluiten