Poule E| VV Sliedrecht - VVAC

30 december 2019

VV Sliedrecht – VVAC 9-4

De beslissing in poule E komt uit de wedstrijd tussen VV Sliedrecht en VVAC. Sliedrecht heeft aan een gelijkspel genoeg voor de poulewinst, VVAC moet winnen met minimaal 3 goals verschil en dan kan de ploeg nog door als beste nummer 2. Een potje waar de belangen dus zeker aanwezig zijn. En dat was te zien.

De wedstrijd begon tegen de verwachtingen in. VVAC opende de score door een goal van Lars Coerts. Maar Sliedrecht liet het hier niet bij zitten en al snel stond het 1-1. Enkele minuten later was het toch weer VVAC dat voorkwam door Joran Houweling na een mooie assist van de VVAC keeper. Maar binnen de minuut was daar Coen van der Waal om de gelijkmaker weer op het bord te zetten, 2-2. Het was toch Sliedrecht dat met een voorsprong ging rusten. Door de 2e goal van Luciano van Harlingen en 2 goals van Akram Chentouf werd het 5-2 in het voordeel van Sliedrecht.

Na de rust bleef het een duel met veel goals, Sliedrecht en VVAC deden allebei een duit in het zakje. Het werd uiteindelijk 9-4 in het voordeel van Sliedrecht waardoor zij Donderdag weer aan mogen treden in de kwartfinale tegen de winnaar van poule D en dat is Hardinxveld.

VV Sliedrecht: Akram Chentouf (4x), Luciano van Harlingen (2x), Coen van der Waal, Anthony Fortes Furtado, Yassine Belghar

VVAC: Joran Houweling (2x), Lars Coerts, Gert Stuy