Poule F| Unitas - VV Heukelum

28 december 2019

Unitas – VV Heukelum 3-3

Na de winst van ASV Arkel was het de beurt aan Unitas en VV Heukelum. Beide ploegen staan op 3 punten na 1 wedstrijd en willen dit aantal graag verdubbelen. Een wedstrijd die beide kanten op kan gaan tussen 2 teams die het al jaren goed doen in de Oosterbliek, die bomvol zat op deze zaterdagmiddag.

De eerste helft begon gelijk goed. Heukelum kwam 2x op voorsprong, maar Unitas kwam 2x heel snel terug. Na 10 minuten was daar de eerste voorsprong voor Unitas, het was aanvoerder Kevin Cornet die met zijn harde linker goed binnenschoot. Maar kort voor rust was het de speler van het toernooi van vorig jaar, Tim Schwebke, die de 3-3 maakte.

Na de rust bleef dit een wedstrijd op de scherpst van de snede. Na een mooie aanval raakte Benjamin Meijdam de binnenkant van de paal. Ook Unitas was een paar keer dichtbij maar mede door prima keeperswerk van Mehmet Uysal bleef het 3-3. Hiermee eindigde deze mooie pot dus in een gelijkspel. Beide ploegen zullen hier niet tevreden mee zijn, maar misschien was dit de verdiende en juiste einduitslag. Maandag volgt de ontknoping in deze spannende poule F.

Unitas: Ismael el Khaddouri, Achraf Chentouf, Kevin Cornet

VV Heukelum: Tim Schwebke (2x), Benjamin Meijdam

Sluiten