Poule F| VV Heukelum - ASV Arkel

30 december 2019

VV Heukelum – ASV Arkel 4-2

Het allerlaatste duel van de voorrondes is er één om van te smullen. En met de stand in de poule helemaal. Heukelum en Arkel kunnen allebei nog door, met veel verschillende combinaties in de kwartfinale nog mogelijk.

In een erg goed gevulde Oosterbliek was het Heukelum dat de voorsprong pakte. Rick van Loo stond aan het einde van een vlijmscherpe counter. Arkel had de bal voornamelijk, maar het was Heukelum met de kansen. Dit resulteerde in nog 2 goals aan Heukelum kant waardoor zij een comfortabele 3-0 voorsprong in handen hadden. Arkel kwam voor de rust nog wel terug tot 3-1. Het was IJsbrand van Eldik die scoorde toen Heukelum 2 minuten met een man minder stond.

Het was Benjamin Meijdam die Heukelum na de rust op 4-1 bracht. Heukelum had nog 1 goal nodig om de groepswinst in poule F te pakken. 4 minuten voor tijd was het Corné van Horik die de spanning enigszins terugbracht. Maar de tijd was te kort om nog tot een gelijkmaker te komen. Heukelum is door als beste nummer 2 uit poule F en neemt het in de eerste kwartfinale op tegen titelhouder GJS. Een herhaling van de finale van vorig jaar dus.

VV Heukelum: Rick van Loo, Tim Schwebke, Brennan Bieri, Benjamin Meijdam

ASV Arkel: Ijsbrand van Eldik, Corné van Horik