Poule F | VV Heukelum - Dussense Boys

24 december 2019

VV Heukelum – Dussense Boys 6-3

De eer was aan Heukelum en Dussense Boys om dag 3 en daarmee poule F te beginnen. Heukelum heeft het op het veld lastig met een 11de plek in de 2e klasse F. Dussense Boys doet het in haar klasse, de 4e klasse C op de zondag, niet heel veel beter met een 9e plek. Voor beide ploegen misschien dus de ideale afleiding van hun veldseizoen tot nu toe.

In de eerste 20 minuten was het vooral de verliezend finalist van vorig jaar Heukelum dat de toon voerde. Niet heel raar dus. Maar Dussense Boys deed alles wat het kon om tegenstand te bieden. Alleen de speler van het toernooi van vorig jaar, Tim Schwebke, en Brennan Bieri wisten de verdediging te omzeilen. Maar Dussense Boys liet het daar niet bij zitten en sloeg 1x terug via Bob Leemans.

In het 2e bedrijf hetzelfde spelbeeld. Heukelum de bal en de kansen, Dussense Boys aan het loeren op de counter. En dit werkte voor de mannen in het zwart uitstekend met 2 goals. Toch was het Heukelum dat door de individuele klasse de overwinning naar zich toetrok door 2 goals van zowel Rick van Loo als Benjamin Meijdam.

VV Heukelum: Rick van Loo (2x), Benjamin Meijdam (2x), Tim Schwebke, Brennan Bieri,

Dussense Boys: Bob Leemans (2x), Lars Branderhorst

Sluiten